background
image
logo

Seks en zwangerschap

Tijdens de zwangerschap en na de bevalling kan er veel veranderen in jullie relatie, dit geldt ook op het gebied van seksualiteit. Het kan zijn dat jullie veel meer zin hebben om te vrijen, maar misschien ook veel minder. Soms omdat vrijen pijn doet, of omdat je bang bent de baby te beschadigen. Ook na de bevalling kun je vragen hebben op het gebied van seksualiteit. Wanneer mag het weer, kan het wel. Maar het kan ook zijn dat je pijn met vrijen ervaart. Wij vinden bespreekbaar maken van relatie, ouderschap en seksualiteit heel belangrijk binnen onze praktijk en nodigen jullie van harte uit om bij vragen contact met ons op te nemen. 

Dieuwke is naast verloskundige, ook consulent seksuele gezondheid NVVS (Nederlandse Vereniging voor Seksuologie). Dit is uniek voor Nederland. 

De Consulent Seksuele Gezondheid richt zich op het bevorderen van seksuele gezondheid voor iedereen. Mochten jullie vragen hebben of problemen ervaren binnen jullie seksuele relatie tijdens de zwangerschap of na de bevalling, dan is er de mogelijkheid om met Dieuwke hierover in gesprek te gaan. Samen kunnen jullie dan kijken wat het exacte probleem is en een oplossing vinden. Mocht er extra hulp nodig zijn van een seksuoloog dan zal Dieuwke doorverwijzen.

Voor meer informatie:
Tel. 06-44855320
www.praktijkvoorseksuelegezondheidhaarlem-noord.nl